اشک تمساح روی روانپریشها تاثیر ندارد
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از دیلیمیل، دانشمندان به این نتیجه رسیدهاند ترس و غم و اندوه برای افرادی که سطح بالایی از حالت روانی دارند، معنایی ندارد. روانپریشها نمیتوانند فرق میان غم و اندوه واقعی و گریه ساختگی را تشخیص بدهند چراکه این احساسات برای آنها اهمیتی ندارد.
براساس نتایج تحقیقات اخیر، این افراد هیچ مشکلی در تشخیص عصبانیت و خوشحالی واقعی ندارند حتی میتوانند ساختگی یا واقعی بودن این احساسات را تشخیص دهند.
اما توانایی تشخیص احساس ناراحتی یا ترس در دیگران را ندارند.
دانشمندان دانشگاه ملی استرالیا به این نتیجه رسیدهاند افرادی که حالت روانی دارند نمیتوانند تفاوت میان واقعی یا ساختگی بودن احساس ناراحتی و ترس را متوجه شوند. البته اگر این احساسات واقعی هم باشند، برای روانپریشها اهمیتی ندارد و هیچ کمکی به دیگران نمیکنند.
تصاویری از چهرههایی با احساسات واقعی و ساختگی به داوطلبان نشان داده شد تا واکنش آنها سنجیده شود. افراد روانپریش در هنگام رویت تصاویر با چهرههای غمگین به طور حتم معتقد بودند که این احساسات ساختگی یا به عبارتی اشک تمساح است.
نتایج مشابهی در هنگام رویت تصاویر با چهرههای ترسیده در افراد روانپریش دیده شد.
افراد معمولی وقتی کسی را میبینند که واقعا غمگین و ناراحت است و همدردی میکنند به همین دلیل به کمک فرد غمگین میروند اما چنین واکنشی در روانپریشها دیده نمیشود.
به گفته دانشمندان برای افراد مبتلا به حالتهای روانی فرقی ندارد که احساس ترس و غم و اندوه واقعی باشد یا ساختگی.
انتهای پیام/4021
انتهای پیام/